MEronG FareLL

Archive for Januari 2009|Monthly archive page

IKA…naqib n quarter

In Uncategorized on 31 Januari 2009 at 2:56 AM

aku baru lepas tngk match quarter final astar tadi…aku bangga dengan team upm kali ini…paling best BIHA sbb aku tertarik dan aku dah terpengaruh dengan apa yang dibuat oleh beliau…bangga sgt dengan BIhA….buat iqa dan naqib…walaupun namenya terlupa tertulis dalam entry tadi…tapi kamu tetap dihati…dedikasi khas untuk IQa dan NaqIb….terima kasih untuk segalanya…iqa bnyk layan aku dengan baik mcm KAK yong sbb walaupun sebaya,die sangat KAKAK yg jaga adiknye…..Naqib….walaupun kita berbeza tempat dididik…..ko tetap setia dengan UPM…..heheheheheh…team B ASTAR upm…aku yakin korang akan break semi…improve kan nnt k…..well done and keep it up guys…BIHA JGN DOWN…….

Advertisements

Aku..AsTar dan AkHIr

In Uncategorized on 31 Januari 2009 at 1:02 AM

hari ni dah hari ketiga aku check in kat bumi Um dek kerana ASTAR 09…team aku plak terkandas kat peringkat saringan n tak berjaya ke peringkat orto final…xpela…xde rezeki kali ni walaupun aku rasa 4 perlawanan sepatutnya berpihak kepada kami…tapi nak wat camana,hakim juga manusia biasa…….aku akan pastikan aku akan bertemu semula dgn team yg kalahkan aku untu balas dendam…jd um A,upm C,um n UiTm D pastikan kita akan bertemu lagi…tapi yang aagak kelakar n mcm xpercaya,last match bleh plak aku dapat best speaker….serius aku xpercaya kerana aku hanya mengharapkan untuk menang dalam match tersebut…tapi…..xpela mngkn ader baik buruknya untu aku….di akhirnya aku hny memanjatkan tanda syukur kerana berjaya habiskan saringan walaupun rezeki belum memihak kepada team kami..buat nida,hapis n syebi….korang sangat best n maafkan abang kalau ader clap ms prep n ms perform…buat team B,fazil…ko mmg patut untk berada pada tmpt skang kerana ckup lama ko bersabar, biha….abg percaya biha boleh,jgn jadikan astar yang lepas berulang kembali n hidup 2nd speaker upm….adk abg yang paling disayangi FIZAH, kiter mula berdebat pada tempat yg sama iaitu k13,abg tau fizah camaner,fizah mesti kuat k…..BAD, bantula mereka yng ingin menjadi spt ko juga, ko bnyk ilmu,bantu mereka k….INSYALLAH piala ASTAR akan datang semula ke bumi UPM tahun ini…UPM c yang masih baru tetapi sudah menunjukkan taring nya..teruskan berusaha k….nisa,sarah n zahir n ashraff..teruskan berusaha n kekal la berdebat…akihir kata…pengurus2ku,ieda n farah, terima kasih untuk segalanya…syam,maaf aku xberjaya kali ini tp aku janji untuk tebus kat arau nnt k..bagi aku peluang lagi untuk jd seperti ko….ko la yang paham aku masa aku tgh bersedih…amir n amar…koranng pun slalu bg semangat n doakan untuk kami,TAPI………..pepun ASTAR kali ini BUKAN REZEKI UNTUK AKU……….

Hello world!

In Uncategorized on 15 Januari 2009 at 8:09 AM

Welcome to WordPress.com. This is your first post. Edit or delete it and start blogging!