MEronG FareLL

Archive for Jun 2009|Monthly archive page

BuKan AlaSan,taPi…………

In Uncategorized on 25 Jun 2009 at 5:18 AM

untuk pengetahuan sesiapa yang membaca…… aku mugkin sudah tidak bleh handle lagi  dengan segala yang berunsur memerli mahupun sekadar gurauan itu…tapi pada aku ade rasa gak la dalam hati ni…lagi2 setelah aku baca shoutbox kat sebuah laman sesawang tadi…..ini untuk pengetahuan semua la……..

1) pergi ke arau pun atas dasar kepercayaan ma kerana aku begitu minat nak mampos ngan debat…so die bagi dengan syarat belikan die periuk untuk 40 orang makan…..(bersyarat ye…)

2) pulang dari arau die mintak aku berehat sebentar untuk beri tumpuan kat belajar sbb dah masuk final sem…pg genting tu sbb ader percutian famili….bleh bayangkan tak abg aku yang jauh tu bleh dtg untuk famili holiday ni,tapi aku yang kat tepi hidung ni xbleh balik….hehehehehhe (lu pikirla sendiri…)

3) aku pun tak tau la..result makin lama makin turun…..mcm dah kompem xdapat bergraduat dengan kepujian kelas pertama je…sedih woooo

4) sape final year stdnt…mesti wajib kan kene wat thesis…plaksanaanya begini (untuk yang tak taula) …. waktu cuti semester masa final year…die kene wat projek kat side tertentu…tempoh masa nya bgantung kat projek yang dipilih la….mesti kene siap sblum naik cuti yer n lpas naik cuti just untuk analisis n writing je k…..

………dahla tu je la aku nak cakap…bebanyak pun wat sakit hati jer….so sesape pun harap faham k…xsemua benda yang kita nak akan dapat dan xsemua manusia xsama perangai n sifatnya…macam aku ni xbleh stress n takut dengan masa…yang nak pergi bercuti tu….selamat jalan ye…..jangan risau ye …aku tak pg pun (kepada yg xsuke aku pg)…..ader aku kisah (ayt membe aku..hehehehe) yang terakhir,aku mungkin muda dalam kumpulan ini kerana kurang pengalaman dan kejayaan, tapi aku ttp tua dari segi umur dan perangai………………terima kasih semua, selamat tinggal…..assalamualaikum….

 

ikhlas tapi jauh

-fahri-